Griekenlandontdekker » Griekse cultuur » Tips mede-reizigers

Tips mede-reizigers

Lees hier handige tips over Griekenland, geplaatst door mede-reizigers. Of plaats zelf een tip.

7 Reacties

 1. BettY

  Ga eens naar Parga, op het vasteland. Prachtige stranden, geweldige natuur, zeer vriendelijke bevolking en slenter door de vele smalle straatjes. Een voor Nederlanders (bijna) onontdekte bestemming. Ga vooral en geniet.

  Antwoord
 2. Lena

  Wij vonden Kefalos leuk. Rustig en een mooie natuur. Zoals leuke baaien.
  Kos stad is ook leuk maar de stranden op Kos vonden we wat minder. Langgerekt en ook vaak kiezels.

  Antwoord
 3. Fam. Neuteboom

  Wij zijn in september naar Lefkas geweest. Niet zo bekend maar wij vonden het zeker een aanrader. Lefkas is minder toeristisch en er is nog wat meer echte cultuur.

  Antwoord
 4. Nelleke

  Op Kreta vonden wij het preveli beach echt de moeite waard. Het bos van palmbomen aan het strand maakte het voor ons helemaal af. Ook is er een riviertje. Het preveli strand ligt in het zuiden op ene paar kilometer van Plakias.

  Antwoord
 5. Hendrina

  Kos vonden wij niet het mooiste eiland, maar je kan er wel leuk fietsen. Grotendeels vlak langs de kust. In de zijstraten vind je vaak nog het “echte” Griekenland.

  Antwoord
 6. Jannie

  Onze tip; drink voldoende water tijdens je vakantie. Door de warmte verdamp je namelijk meer dan je verwacht. Drink al voor je dorst krijgt. Neem ook altijd wat drinken mee. Wij hebben helaas gemerkt dat dat problemen kan voorkomen.

  Antwoord
 7. Freerk en Marty

  We hebben een leuke vakantie gehad in Faliraki op Rhodos. Onze tip is; de restaurantjes buiten het centrum aan het strand zijn vaak leuker. Minder toeristisch en minder jeugd. Bijvoorbeeld in de baai voorbij het haventje. Of juist het restaurant op het strand aan de andere kant van het dorp.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *