Griekenlandontdekker » Griekse cultuur » Niet toeristische vakantie

Niet toeristische vakanties

De meeste mensen kiezen een badplaats die ze leuk lijkt. Vervolgens wordt er genoten van zon, zee en strand. Wil je ook op vakantie naar Griekenland maar juist naar niet toeristische bestemmingen? Ook dat is mogelijk. Wel een zwembad, maar geen drukke stranden en winkelstraten. Ontdek het “echte” Griekenland en geniet van rust en natuur.

Er zijn ruim voldoende accommodaties voor rustige en niet toeristische vakanties in Griekenland. Helaas zijn deze hotels echter niet altijd zo makkelijk te vinden. Tegenwoordig kan je gelukkig terecht bij drie specialistische reisaanbieders. Via de onderstaande twee fotoknoppen kan je de mogelijkheden bekijken. Wie weet, zit jouw ideale vakantieplek er wel tussen.

Je kan bijvoorbeeld van een niet toeristische vakantie gaan genieten op een minder bekend Grieks eiland. Hier vind je weinig toeristen en veel cultuur. Maar ook op de bekende Griekse vakantie eilanden zijn voldoende mogelijkheden. Ook op eilanden als Rhodos, Kreta, Zakynthos, Samos en Corfu vind je mooie, rustige gebieden.

Aanbiedingen naar Griekenland - Ross Holidays