Dick-suggestme.com-griekenlandontdekker.nlEen blik achter de schermen

Welkom op GriekenlandOntdekker.nl. Een informatieve reiswebsite boordevol uitleg over vele vakantiebestemmingen in Griekenland. Een plek om inspiratie op te doen over bestemmingen, bezienswaardigheden en activiteiten.

GriekenlandOntdekker.nl is opgezet door Dick, een dertiger met een passie voor reizen en websites. Deze twee hobby’s heb ik in 2019 samengevoegd in de vorm van de website IbizaOntdekker.nl. Vervolgens volgde al snel GriekenlandOntdekker.nl en TurkijeOntdekker.nl. Daarna was ik toe aan iets groters en heb ik SuggestMe.com overgekocht en vervolgens geheel opnieuw gevuld met handige reisinformatie. Een groot project dat veel meer tijd kostte dan verwacht maar met een, al zeg ik het zelf, mooi resultaat.

 

Hoe kunnen de websites worden onderhouden?

Per bestemming vind je het plaatselijke aanbod van goede reisorganisaties. Handig voor de bezoekers en financieel interessant voor ons. Wanneer een bezoeker namelijk via ons naar de website van een reisorganisatie gaat en vervolgens een reis boekt, ontvangen we een (kleine) commissie. De prijs wordt voor de bezoeker niet hoger maar wij kunnen wel de websites blijven onderhouden.

 

Oog voor kwaliteit

Om je te kunnen voorzien van goede toeristische informatie, bezoeken we geregeld vakantiebestemmingen. Ook worden kwalitatieve bronnen gebruikt zoals de toeristische afdelingen van bestemmingen.
Naast goede informatie, streven we ook naar een veilige website met een goede gebruiksvriendelijkheid. Daarom worden trainingen gevolgd om onze kennis te vergroten.

Heb je een vraag, zakelijk voorstel of een tip? Neem gerust even contact met ons op. Bijvoorbeeld via: info@europaontdekker.nl.

© 2024 Griekenland Ontdekker.nl